Reparații espresoare de la
45 lei

Servicii de Deservire al aparatului de cafea

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Intretinerea aparatului dumneavoastra de cafea este o parte importanta a functionarii acestuia, contribuind la prevenirea unor defectiuni neprevazute si la asigurarea unei functionari fiabile. Cum sa efectuati o intretinere corecta a aparatului de cafea fara ca sa ajungeti la reparatii aparat cafea pentru a va asigura ca acesta functioneaza corect si fara defectiuni.Primul lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand va intretineti aparatul de cafea este frecventa cu care acesta este folosit. Daca aparatul este utilizat 24 de ore pe zi sau in cea mai mare parte a zilei, acesta trebuie sa fie intretinut in mod regulat - cel putin o data pe luna. Daca aparatul de cafea este utilizat mai rar, frecventa intretinerii poate fi redusa la o data pe trimestru sau chiar la jumatate de an.Deci, ce este inclus in intretinerea aparatului meu de cafea?Prima prioritate este curatarea si intretinerea filtrului si a incalzitorului. Filtrul trebuie curatat in mod regulat si tratat cu un agent special de decalcifiere. Si incalzitorul trebuie sa fie decalcificat in mod regulat, astfel incat sa nu fie obstructionat si sa nu interfereze cu functionarea aparatului.De asemenea, este o idee buna sa pastrati suprafetele interioare si exterioare ale aparatului de cafea curate. Pentru aceasta, folositi produse specifice si o carpa moale. Nu utilizati produse abrazive sau perii dure, deoarece acestea ar putea deteriora suprafata aparatului de cafea.De asemenea, merita sa verificati periodic daca furtunul si fitingurile sunt uzate sau rupte si sa le inlocuiti daca este necesar. Acest lucru va ajuta la prevenirea scurgerilor, iar neglijarea acestui element poate face ca aparatul de cafea sa devina instabil sau sa se defecteze complet.O parte importanta a intretinerii este, de asemenea, verificarea nivelului si calitatii apei pe care o folositi in aparatul de cafea. Daca apa contine cantitati mari de ioni de fier, ioni de calciu si alte minerale, aceasta poate duce la formarea de depozite in interiorul aparatului si poate afecta calitatea cafelei. Prin urmare, trebuie sa folositi numai apa purificata sau mineralizata care nu contine minerale in exces.In concluzieMerita mentionat faptul ca intretinerea masinii de cafea este o conditie prealabila pentru functionarea fiabila si o durata de viata lunga. Acordati atentie starii aparatului de cafea, curatati-l si intretineti-l in mod regulat, folositi apa de calitate si respectati recomandarile producatorului, iar apoi aparatul dumneavoastra va functiona fara probleme.

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum pot solicita o reparație pentru mașina mea de cafea?

  Pentru a beneficia de serviciile noastre de diagnosticare și reparație a aparatului de cafea, aveți două opțiuni convenabile:

  1. Sunați la numărul de telefon pentru a obține o consultație gratuită inițială. Vă vom oferi informații și sfaturi utile referitoare la diagnosticare și procesul de reparație.

  Sau

  1. Puteți aduce personal aparatul dvs. pentru o diagnosticare rapidă și identificarea defectului la adresa

  Vă asigurăm că echipa noastră va face tot posibilul pentru a remedia problema aparatului de cafea și a vă oferi o soluție adecvată și eficientă.

  Cât costă repararea aparatului de cafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea în caz de reparație este efectuată complet gratuit! Pentru a identifica problema, găsi soluții și, desigur, pentru a vă comunica costurile reparației, sunteți invitat să veniți pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Care este prețul livrării aparatului de cafea?

  Pentru a beneficia de o diagnosticare și reparații ulterioare de calitate, recomandăm să aduceți dispozitivul la centrul nostru de service, unde avem echipamente speciale. Acest lucru ne permite să rezolvăm cu promptitudine și atenție problema aparatului dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu puteți aduce personal aparatul, putem oferi un serviciu de livrare la domiciliu, iar costul mediu al acestui serviciu este de 60 lei.

  Ce garanții oferim pentru serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După ce efectuăm reparația în centrul nostru de service, beneficiați de o garanție de 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea. Avem în echipă doar meșteri cu experiență, iar piesele de schimb utilizate sunt noi și testate complet înainte de a fi instalate în dispozitivul dvs.

  Unde pot obține piese de schimb pentru aparatele de cafea?

  Dispunem de un stoc complet de piese de schimb pentru a efectua reparații ulterioare! Înainte de a fi instalate, toate piesele de schimb sunt verificate cu atenție de către meșter. Nu trebuie să le comandați, să le cumpărați sau să așteptați, noi ne ocupăm de totul pentru dvs.

  Pot să vin cu propriile mele piese de schimb pentru reparație?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea acesteia, suntem pregătiți să vă ajutăm fără să puneți întrebări! Cu toate acestea, în acest caz, este mai sigur să lăsați această sarcină în mâinile centrului nostru de service, deoarece astfel veți beneficia de o garanție nu doar pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb utilizate.

  Cum se desfășoară procesul de reparație al aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, procedăm mai întâi la dezasamblarea completă a acestuia și evaluăm starea generală, ceea ce ne ajută, de asemenea, să identificăm problema cu care vă confruntați. Utilizăm echipamente speciale care ne facilitează această etapă. În cadrul reparațiilor ulterioare, toate sistemele dispozitivului dumneavoastră sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu soluții speciale și instrumente adecvate.

  Care este durata estimată a reparației aparatului de cafea?

  Durata reparației și diagnosticării preliminare depinde în mare măsură de problema în sine și de cauzele care au dus la aceasta. Timpul de diagnosticare poate varia între câteva ore, în funcție de starea dispozitivului.

  Achiziționați cafea la cel mai avantajos preț din oraș.

  Atunci când efectuați reparații espresoare cafea, puteți beneficia de cea mai avantajoasă ofertă pentru cafea din oraș la noi.

  Dacă găsim un preț mai mic decât cel oferit de alți competitori, vă oferim un pachet de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  31 lei

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  13 lei

  Servicii de reparații urgentă espresoare în Iasi cu Garanție de 365 zile

  Contactați-ne prin telefon sau lăsați-ne numărul dvs. de telefon și vă putem trimite un curier. Costul estimativ al livrării este de 60 lei.

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   0 (726) 098 301