Despre noi

Suntem o întreprindere cu o vastă experiență de peste 11 ani în reparația, diagnosticarea și deservirea aparatelor de cafea. Ne ocupăm de repararea tuturor modelelor de aparate și oferim garanție oficială, având cele mai avantajoase prețuri.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Echipa noastră este formată din profesioniști cu o experiență de peste 5 ani, care cunosc în detaliu cele mai frecvente defecțiuni ale aparatelor de cafea și soluțiile necesare pentru remedierea acestora. Pe parcursul activității noastre, am reușit să aducem bucurie unui număr mare de oameni care s-au confruntat cu problemele obișnuite ale aparatelor de cafea. Automatizarea proceselor și utilizarea celor mai inovatoare echipamente ne-au ajutat în deservirea rapidă și eficientă a clienților.

Experiența acumulată în timpul anilor de activitate ne-a permis să facem față cu succes unor situații neprevăzute și dificile, contribuind la dezvoltarea noastră ca profesioniști și sporind nivelul nostru de calificare. Fiecare reparație efectuată zilnic reprezintă o materializare a experienței dobândite.

Unul dintre punctele forte ale echipei noastre este schimbul constant de experiență. Fiecare membru al companiei noastre a întâlnit diverse cazuri în domeniul reparației aparatelor de cafea, iar prin colaborarea noastră putem găsi întotdeauna soluții adecvate. Ne bazăm pe susținerea reciprocă în orice situație.

Aparatele de cafea au devenit indispensabile în viața de zi cu zi a oamenilor, deoarece majoritatea dintre noi savurăm o cafea cel puțin dimineața, folosindu-ne de acest aparat pentru a ne eficientiza ziua. Scopul nostru principal este de a aduce fericire posesorilor de aparate de cafea prin asigurarea unei deserviri regulate. Suntem capabili să readucem la funcționarea normală orice dispozitiv care a suferit defecțiuni în urma utilizării și necesită intervenție urgentă.

 

 

Clienții ne iubesc foarte tare

Sunt foarte mulțumit de termenele de executare a comenzii și de calitatea produsului! Mulțumesc!

Florin Acălugăriței

Serviciu remarcabil, sortiment excelent și de înaltă calitate!

Maria Scarlat

Servicii de reparații urgentă espresoare în Iasi cu Garanție de 365 zile

Contactați-ne prin telefon sau lăsați-ne numărul dvs. de telefon și vă putem trimite un curier. Costul estimativ al livrării este de 60 lei.

    Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
    0 (726) 098 301