Reparații espresoare de la
45 lei

Schimbarea pompei

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Pompa este o parte importanta a aparatului de cafea, care este responsabila pentru pomparea apei din rezervor in aragaz. Daca pompa este defecta, aparatul de cafea poate sa nu mai functioneze sau sa functioneze imperfect. Prin urmare, este important sa stiti cum sa inlocuiti pompa de la aparatul de cafea sau în caz ca nu sunteți sigur ca veți fi in stare sa o reparați, puteți sa va adresați la noi, vă oferim reparatii espresor cafea indiferent de starea aparatului de cafea. Determinati cauza functionarii defectuoase a pompei. Acest lucru se poate datora adesea componentelor electronice uzate sau deteriorate. Un diagnostic precis poate necesita asistenta unui profesionist. Scoateti capacul aparatului de cafea pentru a avea acces la pompa. Acest lucru poate necesita o surubelnita sau o alta unealta, in functie de modelul de masina de cafea. Scoateti aparatul de cafea din priza si deconectati toate tevile si firele conectate la acesta. Aceasta pentru a evita vatamari corporale sau daune la inlocuirea pompei. Deconectati pompa de la aparatul de cafea, indepartand toate elementele de fixare si firele care sunt conectate la aceasta. Montati noua pompa in aparatul de cafea, atasand toate elementele de fixare si firele ca si pana acum. Asigurati-va ca toate piesele se potrivesc bine. Porniti aparatul de cafea si verificati daca noua pompa functioneaza. Daca functioneaza bine, inchideti capacul aparatului de cafea.Inlocuirea pompei de la aparatul de cafea necesita anumite abilitati si cunostinte. Daca nu sunteti increzator in propriile abilitati, cel mai bine este sa incredintati acest proces centrului nostru de servicii lovecoffee. Nu uitati de asemenea sa va faceti intretinerea regulata a aparatului de cafea, pentru ca acesta sa functioneze corect si pentru o perioada lunga de timp. Acest lucru va contribui la evitarea defectiunilor si la cresterea duratei de viata a aparatului dumneavoastra de cafea. De asemenea, nu uitati sa respectati instructiunile de utilizare pentru a evita defectiuni si deteriorari neasteptate.

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum pot solicita o reparație pentru mașina mea de cafea?

  Pentru a beneficia de serviciile noastre de diagnosticare și reparație a aparatului de cafea, aveți două opțiuni convenabile:

  1. Sunați la numărul de telefon pentru a obține o consultație gratuită inițială. Vă vom oferi informații și sfaturi utile referitoare la diagnosticare și procesul de reparație.

  Sau

  1. Puteți aduce personal aparatul dvs. pentru o diagnosticare rapidă și identificarea defectului la adresa

  Vă asigurăm că echipa noastră va face tot posibilul pentru a remedia problema aparatului de cafea și a vă oferi o soluție adecvată și eficientă.

  Cât costă repararea aparatului de cafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea în caz de reparație este efectuată complet gratuit! Pentru a identifica problema, găsi soluții și, desigur, pentru a vă comunica costurile reparației, sunteți invitat să veniți pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Care este prețul livrării aparatului de cafea?

  Pentru a beneficia de o diagnosticare și reparații ulterioare de calitate, recomandăm să aduceți dispozitivul la centrul nostru de service, unde avem echipamente speciale. Acest lucru ne permite să rezolvăm cu promptitudine și atenție problema aparatului dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu puteți aduce personal aparatul, putem oferi un serviciu de livrare la domiciliu, iar costul mediu al acestui serviciu este de 60 lei.

  Ce garanții oferim pentru serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După ce efectuăm reparația în centrul nostru de service, beneficiați de o garanție de 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea. Avem în echipă doar meșteri cu experiență, iar piesele de schimb utilizate sunt noi și testate complet înainte de a fi instalate în dispozitivul dvs.

  Unde pot obține piese de schimb pentru aparatele de cafea?

  Dispunem de un stoc complet de piese de schimb pentru a efectua reparații ulterioare! Înainte de a fi instalate, toate piesele de schimb sunt verificate cu atenție de către meșter. Nu trebuie să le comandați, să le cumpărați sau să așteptați, noi ne ocupăm de totul pentru dvs.

  Pot să vin cu propriile mele piese de schimb pentru reparație?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea acesteia, suntem pregătiți să vă ajutăm fără să puneți întrebări! Cu toate acestea, în acest caz, este mai sigur să lăsați această sarcină în mâinile centrului nostru de service, deoarece astfel veți beneficia de o garanție nu doar pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb utilizate.

  Cum se desfășoară procesul de reparație al aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, procedăm mai întâi la dezasamblarea completă a acestuia și evaluăm starea generală, ceea ce ne ajută, de asemenea, să identificăm problema cu care vă confruntați. Utilizăm echipamente speciale care ne facilitează această etapă. În cadrul reparațiilor ulterioare, toate sistemele dispozitivului dumneavoastră sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu soluții speciale și instrumente adecvate.

  Care este durata estimată a reparației aparatului de cafea?

  Durata reparației și diagnosticării preliminare depinde în mare măsură de problema în sine și de cauzele care au dus la aceasta. Timpul de diagnosticare poate varia între câteva ore, în funcție de starea dispozitivului.

  Achiziționați cafea la cel mai avantajos preț din oraș.

  Atunci când efectuați reparații espresoare cafea, puteți beneficia de cea mai avantajoasă ofertă pentru cafea din oraș la noi.

  Dacă găsim un preț mai mic decât cel oferit de alți competitori, vă oferim un pachet de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  31 lei

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  13 lei

  Servicii de reparații urgentă espresoare în Iasi cu Garanție de 365 zile

  Contactați-ne prin telefon sau lăsați-ne numărul dvs. de telefon și vă putem trimite un curier. Costul estimativ al livrării este de 60 lei.

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   0 (726) 098 301