Reparații espresoare de la
45 lei

Schimbare supapa

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Schimbarea supapa de apa de pe aparatul dumneavoastra de cafea este o masura necesara pentru a va mentine aparatul de cafea in stare buna de functionare. Supapa este o parte importanta a sistemului de apa al aparatului de cafea, fiind responsabila pentru reglarea debitului de apa. Daca supapa nu functioneaza corect, acest lucru poate duce la prepararea inegala a cafelei, la supraincalzire sau arderea si chiar la deteriorarea aparatului de cafea. repratie supapa bucurestiPentru a inlocui supapa de la aparatul dumneavoastra de cafea, veti avea nevoie de:- O noua supapa care sa se potriveasca cu modelul masinii dvs. de cafea - Surubelnita sau cheie - O pereche de foarfeci1. Deconectati aparatul de cafea de la sursa de alimentare si deschideti capacul pentru a avea acces la interiorul aparatului. 2. Localizati supapa, care in mod normal este situata direct deasupra sau langa rezervorul de apa. Acesta poate fi ascuns sub un fel de aripa sau capac care trebuie indepartat. 3. Folositi o surubelnita sau o cheie pentru a desuruba suruburile de fixare care fixeaza supapa. In mod normal, supapa este fixata in pozitie cu cateva suruburi care trebuie desurubate. 4. Odata ce suruburile au fost desurubate, puteti scoate supapa din scaunul sau. Scoateti-l cu grija pentru a nu deteriora elementele din jur. 5. Montati noua supapa in locul celei vechi, asigurandu-va ca aceasta sta in acelasi mod ca si cea veche. Folositi o foarfeca pentru a aranja firele daca acestea s-au deformat atunci cand a fost indepartata vechea supapa. 6. Strangeti suruburile pentru a fixa noua supapa. Asigurati-va ca este asezat corect si ca suruburile sunt stranse suficient pentru ca supapa sa nu cada. Nu strangeti suruburile prea tare pentru a nu deteriora supapa sau piesele din jur. 7. Dupa montarea noii supape si strangerea suruburilor, inchideti capacul si porniti aparatul de cafea. Verificati daca functioneaza normal si daca cafeaua se prepara uniform. Daca totul functioneaza bine, inlocuirea supapei a fost un succes.Cateva lucruri la care trebuie sa fiti atenti atunci cand inlocuiti supapa de la aparatul de cafea:Utilizati numai piese de schimb de calitate pentru a evita viitoarele defectiuni. Urmati instructiunile de utilizare a aparatului dumneavoastra de cafea pentru a va asigura ca faceti totul corect.Daca nu sunteti sigur ca sunteti capabil sa inlocuiti singur supapa, contactati-ne va vom ajuta sa inlocuiti supapa sau sa efectuați reparatii espresor cafea. Inlocuirea necalificata poate cauza functionarea defectuoasa sau chiar defectarea aparatului de cafea.In concluzie, inlocuirea supapei de la aparatul de cafea nu este o procedura complicata, dar necesita o pregatire si o ingrijire atenta. Respectati instructiunile si utilizati piese de schimb de calitate pentru a va asigura ca aparatul de cafea functioneaza corect si pentru o perioada lunga de timp.

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum pot solicita o reparație pentru mașina mea de cafea?

  Pentru a beneficia de serviciile noastre de diagnosticare și reparație a aparatului de cafea, aveți două opțiuni convenabile:

  1. Sunați la numărul de telefon pentru a obține o consultație gratuită inițială. Vă vom oferi informații și sfaturi utile referitoare la diagnosticare și procesul de reparație.

  Sau

  1. Puteți aduce personal aparatul dvs. pentru o diagnosticare rapidă și identificarea defectului la adresa

  Vă asigurăm că echipa noastră va face tot posibilul pentru a remedia problema aparatului de cafea și a vă oferi o soluție adecvată și eficientă.

  Cât costă repararea aparatului de cafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea în caz de reparație este efectuată complet gratuit! Pentru a identifica problema, găsi soluții și, desigur, pentru a vă comunica costurile reparației, sunteți invitat să veniți pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Care este prețul livrării aparatului de cafea?

  Pentru a beneficia de o diagnosticare și reparații ulterioare de calitate, recomandăm să aduceți dispozitivul la centrul nostru de service, unde avem echipamente speciale. Acest lucru ne permite să rezolvăm cu promptitudine și atenție problema aparatului dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu puteți aduce personal aparatul, putem oferi un serviciu de livrare la domiciliu, iar costul mediu al acestui serviciu este de 60 lei.

  Ce garanții oferim pentru serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După ce efectuăm reparația în centrul nostru de service, beneficiați de o garanție de 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea. Avem în echipă doar meșteri cu experiență, iar piesele de schimb utilizate sunt noi și testate complet înainte de a fi instalate în dispozitivul dvs.

  Unde pot obține piese de schimb pentru aparatele de cafea?

  Dispunem de un stoc complet de piese de schimb pentru a efectua reparații ulterioare! Înainte de a fi instalate, toate piesele de schimb sunt verificate cu atenție de către meșter. Nu trebuie să le comandați, să le cumpărați sau să așteptați, noi ne ocupăm de totul pentru dvs.

  Pot să vin cu propriile mele piese de schimb pentru reparație?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea acesteia, suntem pregătiți să vă ajutăm fără să puneți întrebări! Cu toate acestea, în acest caz, este mai sigur să lăsați această sarcină în mâinile centrului nostru de service, deoarece astfel veți beneficia de o garanție nu doar pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb utilizate.

  Cum se desfășoară procesul de reparație al aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, procedăm mai întâi la dezasamblarea completă a acestuia și evaluăm starea generală, ceea ce ne ajută, de asemenea, să identificăm problema cu care vă confruntați. Utilizăm echipamente speciale care ne facilitează această etapă. În cadrul reparațiilor ulterioare, toate sistemele dispozitivului dumneavoastră sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu soluții speciale și instrumente adecvate.

  Care este durata estimată a reparației aparatului de cafea?

  Durata reparației și diagnosticării preliminare depinde în mare măsură de problema în sine și de cauzele care au dus la aceasta. Timpul de diagnosticare poate varia între câteva ore, în funcție de starea dispozitivului.

  Achiziționați cafea la cel mai avantajos preț din oraș.

  Atunci când efectuați reparații espresoare cafea, puteți beneficia de cea mai avantajoasă ofertă pentru cafea din oraș la noi.

  Dacă găsim un preț mai mic decât cel oferit de alți competitori, vă oferim un pachet de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  31 lei

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  13 lei

  Servicii de reparații urgentă espresoare în Iasi cu Garanție de 365 zile

  Contactați-ne prin telefon sau lăsați-ne numărul dvs. de telefon și vă putem trimite un curier. Costul estimativ al livrării este de 60 lei.

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   0 (726) 098 301