Reparații espresoare de la
45 lei

Reparații espresoare
Philips Iași

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Prețuri la reparație Philips

  ServiciuTimpul reparațieiPreț la cheieGaranție
  Servicii de Deservire al aparatului de cafea10 orede la 180 lei90 zile
  Schimbarea Macinătorului10 orede la 356 lei90 zile
  Recuperarea plăcii de sistem10 orede la 180 lei90 zile
  Schimbare supapa10 orede la 205 lei90 zile
  Înlocuire termostat10 orede la 153 lei90 zile
  Decalcifiere10 orede la 60 lei90 zile
  Schimbarea pompei10 orede la 115 lei90 zile
  Curățarea uleiului de cafea10 orede la 80 lei90 zile
  Repararea Hidrosistemei10 orede la 145 lei90 zile

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum pot solicita o reparație pentru mașina mea de cafea?

  Pentru a beneficia de serviciile noastre de diagnosticare și reparație a aparatului de cafea, aveți două opțiuni convenabile:

  1. Sunați la numărul de telefon pentru a obține o consultație gratuită inițială. Vă vom oferi informații și sfaturi utile referitoare la diagnosticare și procesul de reparație.

  Sau

  1. Puteți aduce personal aparatul dvs. pentru o diagnosticare rapidă și identificarea defectului la adresa

  Vă asigurăm că echipa noastră va face tot posibilul pentru a remedia problema aparatului de cafea și a vă oferi o soluție adecvată și eficientă.

  Cât costă repararea aparatului de cafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea în caz de reparație este efectuată complet gratuit! Pentru a identifica problema, găsi soluții și, desigur, pentru a vă comunica costurile reparației, sunteți invitat să veniți pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Care este prețul livrării aparatului de cafea?

  Pentru a beneficia de o diagnosticare și reparații ulterioare de calitate, recomandăm să aduceți dispozitivul la centrul nostru de service, unde avem echipamente speciale. Acest lucru ne permite să rezolvăm cu promptitudine și atenție problema aparatului dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu puteți aduce personal aparatul, putem oferi un serviciu de livrare la domiciliu, iar costul mediu al acestui serviciu este de 60 lei.

  Ce garanții oferim pentru serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După ce efectuăm reparația în centrul nostru de service, beneficiați de o garanție de 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea. Avem în echipă doar meșteri cu experiență, iar piesele de schimb utilizate sunt noi și testate complet înainte de a fi instalate în dispozitivul dvs.

  Unde pot obține piese de schimb pentru aparatele de cafea?

  Dispunem de un stoc complet de piese de schimb pentru a efectua reparații ulterioare! Înainte de a fi instalate, toate piesele de schimb sunt verificate cu atenție de către meșter. Nu trebuie să le comandați, să le cumpărați sau să așteptați, noi ne ocupăm de totul pentru dvs.

  Pot să vin cu propriile mele piese de schimb pentru reparație?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea acesteia, suntem pregătiți să vă ajutăm fără să puneți întrebări! Cu toate acestea, în acest caz, este mai sigur să lăsați această sarcină în mâinile centrului nostru de service, deoarece astfel veți beneficia de o garanție nu doar pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb utilizate.

  Cum se desfășoară procesul de reparație al aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, procedăm mai întâi la dezasamblarea completă a acestuia și evaluăm starea generală, ceea ce ne ajută, de asemenea, să identificăm problema cu care vă confruntați. Utilizăm echipamente speciale care ne facilitează această etapă. În cadrul reparațiilor ulterioare, toate sistemele dispozitivului dumneavoastră sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu soluții speciale și instrumente adecvate.

  Care este durata estimată a reparației aparatului de cafea?

  Durata reparației și diagnosticării preliminare depinde în mare măsură de problema în sine și de cauzele care au dus la aceasta. Timpul de diagnosticare poate varia între câteva ore, în funcție de starea dispozitivului.

  Achiziționați cafea la cel mai avantajos preț din oraș.

  Atunci când efectuați reparații espresoare cafea, puteți beneficia de cea mai avantajoasă ofertă pentru cafea din oraș la noi.

  Dacă găsim un preț mai mic decât cel oferit de alți competitori, vă oferim un pachet de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  31 lei

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  13 lei

  Acest aparat, echipat cu un afișaj care indică programul selectat, vă permite să pregătiți cafea pentru o sau două cești. Aparatul are capacitatea de a măcina boabele în diferite moduri: utilizatorul poate selecta din cele 5 trepte disponibile. Dispozitivul vă permite să reglați proporțiile de cafea și lapte, precum și intensitatea în funcție de preferințele dumneavoastră.

  Pro:

  • Funcția Coffee Switch – dispune de o pârghie convenabilă pentru comutarea între modurile de preparare a băuturii. Prima poziție este pentru cafeaua clasică, iar a doua poziție este pentru espresso.
  • Poți utiliza o ceașcă înaltă (până la 15,2 cm) datorită unității de distribuție reglabilă.
  • Rasnita de cafea încorporată este dotată cu pietre de măcinare din ceramică, asigurând că nu se vor simți gusturi străine în cafea.
  • Cantitatea de apă pe ceașcă poate fi reglată conform preferințelor dumneavoastră.

  Dezavantaj: Nu este inclus un recipient manual pentru cappuccino și nici un recipient pentru lapte, astfel încât va trebui să dețineți un recipient separat pentru lapte.

  Diagnosticare Philips

  Înainte de a efectua lucrări de reparație, aparatul de cafea Philips necesită o diagnoză detaliată pentru a determina cauza defecțiunii.

  Curățarea și întreținerea aparatului de cafea Philips

  Fiecare aparat de cafea Philips necesită întreținere și curățare regulată, iar serviciile noastre sunt disponibile în acest sens. Serviciul de curățare include:

  • Lubrifierea pieselor.
  • Eliminarea depunerilor de calcar.
  • Înlocuirea consumabilelor.

  Există o serie de defecte care pot apărea la aparatele de cafea din cauza lipsei de îngrijire corespunzătoare. Manualul de utilizare specifică necesitatea curățării și decalcifierii regulate a aparatului de cafea. Dacă aceste operațiuni nu sunt efectuate, pot apărea următoarele defecte:

  • Aparatul nu produce cafea.
  • Pe ecran apare un mesaj de eroare și aparatul de cafea nu funcționează.
  • Jetul de cafea este slab.
  • Nu se produce spumă.
  • Fluxul de cafea este întrerupt.

  Servicii de reparații urgentă espresoare în Iasi cu Garanție de 365 zile

  Contactați-ne prin telefon sau lăsați-ne numărul dvs. de telefon și vă putem trimite un curier. Costul estimativ al livrării este de 60 lei.

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   0 (726) 098 301