Reparații espresoare de la
45 lei

Reparații espresoare
Bosch Iași

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Prețuri la reparație Bosch

  ServiciuTimpul reparațieiPreț la cheieGaranție
  Servicii de Deservire al aparatului de cafea10 orede la 180 lei90 zile
  Schimbarea Macinătorului10 orede la 356 lei90 zile
  Recuperarea plăcii de sistem10 orede la 180 lei90 zile
  Schimbare supapa10 orede la 205 lei90 zile
  Înlocuire termostat10 orede la 153 lei90 zile
  Decalcifiere10 orede la 60 lei90 zile
  Schimbarea pompei10 orede la 115 lei90 zile
  Curățarea uleiului de cafea10 orede la 80 lei90 zile
  Repararea Hidrosistemei10 orede la 145 lei90 zile

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum pot solicita o reparație pentru mașina mea de cafea?

  Pentru a beneficia de serviciile noastre de diagnosticare și reparație a aparatului de cafea, aveți două opțiuni convenabile:

  1. Sunați la numărul de telefon pentru a obține o consultație gratuită inițială. Vă vom oferi informații și sfaturi utile referitoare la diagnosticare și procesul de reparație.

  Sau

  1. Puteți aduce personal aparatul dvs. pentru o diagnosticare rapidă și identificarea defectului la adresa

  Vă asigurăm că echipa noastră va face tot posibilul pentru a remedia problema aparatului de cafea și a vă oferi o soluție adecvată și eficientă.

  Cât costă repararea aparatului de cafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea în caz de reparație este efectuată complet gratuit! Pentru a identifica problema, găsi soluții și, desigur, pentru a vă comunica costurile reparației, sunteți invitat să veniți pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Care este prețul livrării aparatului de cafea?

  Pentru a beneficia de o diagnosticare și reparații ulterioare de calitate, recomandăm să aduceți dispozitivul la centrul nostru de service, unde avem echipamente speciale. Acest lucru ne permite să rezolvăm cu promptitudine și atenție problema aparatului dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu puteți aduce personal aparatul, putem oferi un serviciu de livrare la domiciliu, iar costul mediu al acestui serviciu este de 60 lei.

  Ce garanții oferim pentru serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După ce efectuăm reparația în centrul nostru de service, beneficiați de o garanție de 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea. Avem în echipă doar meșteri cu experiență, iar piesele de schimb utilizate sunt noi și testate complet înainte de a fi instalate în dispozitivul dvs.

  Unde pot obține piese de schimb pentru aparatele de cafea?

  Dispunem de un stoc complet de piese de schimb pentru a efectua reparații ulterioare! Înainte de a fi instalate, toate piesele de schimb sunt verificate cu atenție de către meșter. Nu trebuie să le comandați, să le cumpărați sau să așteptați, noi ne ocupăm de totul pentru dvs.

  Pot să vin cu propriile mele piese de schimb pentru reparație?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea acesteia, suntem pregătiți să vă ajutăm fără să puneți întrebări! Cu toate acestea, în acest caz, este mai sigur să lăsați această sarcină în mâinile centrului nostru de service, deoarece astfel veți beneficia de o garanție nu doar pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb utilizate.

  Cum se desfășoară procesul de reparație al aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, procedăm mai întâi la dezasamblarea completă a acestuia și evaluăm starea generală, ceea ce ne ajută, de asemenea, să identificăm problema cu care vă confruntați. Utilizăm echipamente speciale care ne facilitează această etapă. În cadrul reparațiilor ulterioare, toate sistemele dispozitivului dumneavoastră sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu soluții speciale și instrumente adecvate.

  Care este durata estimată a reparației aparatului de cafea?

  Durata reparației și diagnosticării preliminare depinde în mare măsură de problema în sine și de cauzele care au dus la aceasta. Timpul de diagnosticare poate varia între câteva ore, în funcție de starea dispozitivului.

  Achiziționați cafea la cel mai avantajos preț din oraș.

  Atunci când efectuați reparații espresoare cafea, puteți beneficia de cea mai avantajoasă ofertă pentru cafea din oraș la noi.

  Dacă găsim un preț mai mic decât cel oferit de alți competitori, vă oferim un pachet de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  31 lei

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  13 lei

  Repararea aparatelor de cafea Bosch este un serviciu esențial pentru menținerea funcționalității optime a acestor aparate. Defectele frecvente întâlnite la aceste aparate pot fi cauzate de diferite componente, cum ar fi sistemul de apă, elementul de încălzire, componente electronice etc. Pentru a rezolva problema, este necesar să identificați cauza defectului și să alegeți cea mai eficientă soluție.

  Cele mai întâlnite defecte care duc la reparatii espresor Bosch includ:

  1. Defecțiuni ale sistemului de alimentare cu apă: Aceasta poate fi cauzată de un filtru înfundat, o pompă defectă sau probleme legate de alimentarea cu apă de la robinet. Soluție: Verificați filtrul și asigurați-vă că este curat, verificați funcționarea corectă a pompei și alimentarea cu apă de la robinet.
  2. Element de încălzire defect: Aceasta poate fi cauzată de un termostat, un element de încălzire sau un sistem de reglare a temperaturii defect. Soluție: Verificați funcționarea corectă a termostatului și a elementului de încălzire, precum și sistemul de reglare a temperaturii.
  3. Defecțiuni electronice: Aceasta poate fi cauzată de o placă de control defectă, probleme cu alimentarea electrică sau componente electronice defecte. Soluție: Verificați funcționarea corectă a plăcii de control și a componentelor electronice, precum și alimentarea electrică.

  În funcție de dificultatea reparației și tipul defectului, este posibil să fie necesară intervenția unui specialist. Dacă nu aveți abilitățile și experiența necesare pentru a repara aparatul de cafea, este mai bine să nu vă asumați riscul și să apelați la profesioniști. Contactarea unui centru de service specializat vă va permite să remediați rapid defectul și să readuceți aparatul de cafea la starea de funcționare optimă.

  Servicii de reparații urgentă espresoare în Iasi cu Garanție de 365 zile

  Contactați-ne prin telefon sau lăsați-ne numărul dvs. de telefon și vă putem trimite un curier. Costul estimativ al livrării este de 60 lei.

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   0 (726) 098 301