Reparații espresoare de la
45 lei

Reparații espresoare
AEG Iași

 • deplasare curier
 • Originale piese
 • Urgent reparatia

  Prețuri la reparație AEG

  ServiciuTimpul reparațieiPreț la cheieGaranție
  Servicii de Deservire al aparatului de cafea10 orede la 180 lei90 zile
  Schimbarea Macinătorului10 orede la 356 lei90 zile
  Recuperarea plăcii de sistem10 orede la 180 lei90 zile
  Schimbare supapa10 orede la 205 lei90 zile
  Înlocuire termostat10 orede la 153 lei90 zile
  Decalcifiere10 orede la 60 lei90 zile
  Schimbarea pompei10 orede la 115 lei90 zile
  Curățarea uleiului de cafea10 orede la 80 lei90 zile
  Repararea Hidrosistemei10 orede la 145 lei90 zile

  Întrbările Voastre - răspunsurile noastre!

  Cum pot solicita o reparație pentru mașina mea de cafea?

  Pentru a beneficia de serviciile noastre de diagnosticare și reparație a aparatului de cafea, aveți două opțiuni convenabile:

  1. Sunați la numărul de telefon pentru a obține o consultație gratuită inițială. Vă vom oferi informații și sfaturi utile referitoare la diagnosticare și procesul de reparație.

  Sau

  1. Puteți aduce personal aparatul dvs. pentru o diagnosticare rapidă și identificarea defectului la adresa

  Vă asigurăm că echipa noastră va face tot posibilul pentru a remedia problema aparatului de cafea și a vă oferi o soluție adecvată și eficientă.

  Cât costă repararea aparatului de cafea?

  Diagnosticarea aparatelor de cafea în caz de reparație este efectuată complet gratuit! Pentru a identifica problema, găsi soluții și, desigur, pentru a vă comunica costurile reparației, sunteți invitat să veniți pentru o verificare preliminară a dispozitivului și a stării complete a acestuia.

  Ce marci de mașini de cafea reparați?

  Ne ocupăm de toate mărcile de aparate de cafea, de exemplu:
  Bosch
  Delonghi
  Krups
  Melitta
  Philips
  Jura
  Electrolux
  Miele
  Nevona
  Nespresso
  Saeco

  Care este prețul livrării aparatului de cafea?

  Pentru a beneficia de o diagnosticare și reparații ulterioare de calitate, recomandăm să aduceți dispozitivul la centrul nostru de service, unde avem echipamente speciale. Acest lucru ne permite să rezolvăm cu promptitudine și atenție problema aparatului dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu puteți aduce personal aparatul, putem oferi un serviciu de livrare la domiciliu, iar costul mediu al acestui serviciu este de 60 lei.

  Ce garanții oferim pentru serviciile de reparație a aparatelor de cafea?

  După ce efectuăm reparația în centrul nostru de service, beneficiați de o garanție de 3 luni pentru diverse tipuri de reparații la aparatele de cafea. Avem în echipă doar meșteri cu experiență, iar piesele de schimb utilizate sunt noi și testate complet înainte de a fi instalate în dispozitivul dvs.

  Unde pot obține piese de schimb pentru aparatele de cafea?

  Dispunem de un stoc complet de piese de schimb pentru a efectua reparații ulterioare! Înainte de a fi instalate, toate piesele de schimb sunt verificate cu atenție de către meșter. Nu trebuie să le comandați, să le cumpărați sau să așteptați, noi ne ocupăm de totul pentru dvs.

  Pot să vin cu propriile mele piese de schimb pentru reparație?

  Dacă aveți piesa de schimb potrivită și tot ce aveți nevoie este instalarea acesteia, suntem pregătiți să vă ajutăm fără să puneți întrebări! Cu toate acestea, în acest caz, este mai sigur să lăsați această sarcină în mâinile centrului nostru de service, deoarece astfel veți beneficia de o garanție nu doar pentru instalare, ci și pentru piesele de schimb utilizate.

  Cum se desfășoară procesul de reparație al aparatului de cafea?

  Pentru a repara un aparat de cafea, procedăm mai întâi la dezasamblarea completă a acestuia și evaluăm starea generală, ceea ce ne ajută, de asemenea, să identificăm problema cu care vă confruntați. Utilizăm echipamente speciale care ne facilitează această etapă. În cadrul reparațiilor ulterioare, toate sistemele dispozitivului dumneavoastră sunt complet dezasamblate și curățate temeinic cu soluții speciale și instrumente adecvate.

  Care este durata estimată a reparației aparatului de cafea?

  Durata reparației și diagnosticării preliminare depinde în mare măsură de problema în sine și de cauzele care au dus la aceasta. Timpul de diagnosticare poate varia între câteva ore, în funcție de starea dispozitivului.

  Achiziționați cafea la cel mai avantajos preț din oraș.

  Atunci când efectuați reparații espresoare cafea, puteți beneficia de cea mai avantajoasă ofertă pentru cafea din oraș la noi.

  Dacă găsim un preț mai mic decât cel oferit de alți competitori, vă oferim un pachet de cafea GRATUIT!

  Bristot 100 % Arabica 400 G

  31 lei

  Lavazza Crema E Gusto 250 Gr.

  13 lei

  Repararea aparatelor de cafea AEG este una dintre cele mai obișnuite proceduri efectuate de specialiștii în întreținere și reparații AEG. Există multe modele diferite de aparate de cafea AEG, iar fiecare dintre ele poate suferi de diverse defecte și disfuncționalități. Cu toate acestea, există câteva defecte tipice care apar cel mai des, împreună cu soluțiile sugerate de specialiștii în reparații aparatelor de cafea AEG.

  Cele mai frecvente defecte întâlnite la aparatele de cafea AEG includ:

  1. Defecțiuni ale sistemului de control electronic: este posibil ca aparatul de cafea să nu pornească, să nu funcționeze corect sau să afișeze erori neclare. În această situație, este necesară diagnosticarea sistemului de control electronic și identificarea defectului.
  2. Funcționarea necorespunzătoare a pompei de apă: aparatul poate să nu furnizeze suficientă apă sau să nu funcționeze deloc. În acest caz, se recomandă verificarea filtrelor și a pompei pentru murdărie și curățare sau înlocuire.
  3. Defecțiuni ale conductei de abur: aparatul poate să nu producă suficient abur sau să nu funcționeze deloc. În acest caz, se recomandă verificarea conductei de abur pentru murdărie și curățare.
  4. Funcționare defectuoasă a râșniței: aparatul poate să nu funcționeze sau să nu livreze cafea în mod corespunzător. În acest caz, se recomandă verificarea râșniței pentru murdărie și curățare sau înlocuire.

  Soluții de reparatii aparat cafea AEG includ:

  1. Curățarea sau înlocuirea filtrelor și a pompei: dacă aparatul de cafea nu furnizează suficientă apă sau nu funcționează deloc, verificați dacă filtrele și pompa sunt murdare și curățați-le sau înlocuiți-le.
  2. Curățarea conductei de abur: dacă aparatul nu furnizează suficient abur sau nu funcționează deloc, verificați dacă conducta de abur este murdară și curățați-o.
  3. Curățarea sau înlocuirea râșniței: dacă aparatul de cafea nu funcționează sau nu livrează cafea de calitate suficientă, verificați dacă râșnița este murdară și curățați-o sau înlocuiți-o.

  Este important să rețineți că unele defecte ale aparatelor de cafea AEG pot fi dificil de remediat și necesită experiență și cunoștințele unui expert. Prin urmare, în cazul în care întâmpinați dificultăți în repararea aparatului de cafea AEG, cel mai bine este să contactați un centru de service profesionist sau un tehnician calificat, care va putea diagnostica corect defectul și vă va sugera o soluție. Nu încercați să reparați singuri aparatul, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea sau chiar la defectarea completă a acestuia.

  Pentru a preveni defectele frecvente și pentru a crește durata de viață a aparatului de cafea AEG, vă recomandăm să îl supuneți în mod regulat întreținerii și să acordați atenție oricăror modificări în funcționarea acestuia. Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare și utilizați doar componente și materiale consumabile de calitate.

  Servicii de reparații urgentă espresoare în Iasi cu Garanție de 365 zile

  Contactați-ne prin telefon sau lăsați-ne numărul dvs. de telefon și vă putem trimite un curier. Costul estimativ al livrării este de 60 lei.

   Vă așteptăm. Noi lucrăm și vă așteptăm!
   0 (726) 098 301